HONG KONG JUNLIN PACKAGING CO., LIMITED

Nyheder

7 Årsager til, at folk, der bruger et ur på arbejde, har større succes
Slip tid: 2020-07-08 17:18:12  Hits: 13

At holde øje med tiden er stadig vigtigt i den nuværende 8217s verden.Efterhånden som ure bliver til allestedsnærværende på smart phones og andre apparater, kan man undre sig over, om det giver mening at have et ur på.Der er flere gode grunde til at blive ved med at bære et ur i den professionelle verden.Husk de her tips, når du leder efter et ur næste gang.

Mens et ur er nyttigt, er det i sidste ende en accent eller tilbehør til din stil.Hvis du har et begrænset budget, er der ingen grund til at gå ind i gæld til kreditkort for at købe et Rolex.

Ikke desto mindre er der visse fordele ved at gå med ur.Her er syv.   årsager til, at folk, der bruger ure, generelt har større succes:


1.De har elegant stil

I de fleste virksomheder og i de fleste situationer er der fordele ved at have YGGUZUUZU353; elegant stil.At tage tøj på er et perfekt tilbehør til at afslutte et jakkesæt og slips.Bære et ur med et metalbånd eller et læderbånd af høj kvalitet er ofte et godt valg.

Tip: En god tommelfingerregel er at bære ure med en metalkrop med jakkesæt og tøj.Efterlad plastic- og gummiure derhjemme.   Disse ure er bedst til motion, svømning og andre aktiviteter.

2.De ved hvordan man imponerer i jobinterviews

Under et jobsamtale er det vigtigt at efterlade et godt indtryk.   Mark Horstman, medstifter af   Manager Tools, anbefaler at bære et ur til interviews.Han anbefaler det, fordi det er vigtigt at forvalte tiden i et interview.At tjekke dit ur i den indstilling er en diskret gestus.Hvis du tjekker tiden ved at trække din telefon ud, kan intervieweren tro at du tjekker din e- mail.Det er en hurtig måde at skabe et dårligt indtryk på.

3.De ved, hvordan man   Passer ind på Wall Street

I visse industrier er det vigtigt at have et godt ur på, at du er en del af mængden.F.eks. nogle, der arbejder på   Wall Street er glad for at købe   klassiske Rolex-ure   på auktioner.Patek Philippe er et andet populært ur valg for investeringsbanker.

Om du kan lide det eller ej, ses et ur som et status symbol på Wall Street.

Fire.De   værdsætter god kvalitet

Vellykkede mennesker ved, hvor vigtigt det er at købe og bruge produkter af høj kvalitet.Det er derfor, mange succesrige mennesker vil betale $100, $500 eller over $1000 for et ur.Det er værd at bruge på et kvalitetsur, is ær et med en klassisk stil, der aldrig vil gå ud af mode.


James Bond havde Rolex-ure på.   I 1960'erne og disse ure er der stadig efterspørgsel, selv på auktioner.

5.De kender Watchs Matter i Europa

I visse lande viser et ur, at du er en seriøs professionel ifølge dette   Artiklen om Forbes.Hvis man skal arbejde for et stort europæisk selskab eller en stor europæisk organisation, kan det være nødvendigt at begynde at bære et højerestående ur.Hvis du er usikker på dit ur valg, så se dig omkring for at se, hvilke ure, hvis nogen, ledere og topudøvende kunstnere har på.På baggrund af disse bemærkninger vil De kende den rigtige tilgang til det rette ur at bære.

6.De går med højre vagt for den rette tid.

Du kan have flere ure til forskellige formål.Maraton-løbere, svømmere og andre atleter bruger ofte vandtætte ure, der kan tage straf og fortsætte med at fungere.Hvis du skal deltage i en aften med andre professionelle, er det fornuftigt at gå med et ur.


7.De ved   Hvordan man tilpasser sig

Der er nogle industrier, der ikke bryder sig meget om ure.I   Silicon Valley   og den californiske tech industri, det er almindeligt at bære et simpelt ur som Timex eller Citizen.Hvis du er i en organisation fuld af ingeniører eller teknologiske typer, kan du måske finde, at det at have et Apple Watch på er et bedre valg, hvis du vil passe ind.


Tidligere: Disse er de 6 mest søgte efter s...

Næste: Hvordan man tager sig af smykker